Puss, puss, så får du en suss

Lukas pusser tenner med pappan sin hjelp. Jeg tror nok den velsmakende tannkremen (“poultry taste”) gjør sitt til at han viser sånn velvilje gjennom seansen.

Gap opp!
Alle tennene blir grundig pusset

2 thoughts on “Puss, puss, så får du en suss”

  1. Ååååhhh så flink en gutt da.Er dere flinke å pusse tenner til han?Det er ikke vi.Vi har også en sånn nemlig.Alfred skulle egentlig nappes i går men det ble ikke noe av pga sykdom. Regner med han er glad det ikke ble noe av.Han er egentlig kjempefin nå,så synd han skal nappes egentlig.Men han må jo bli fin te jul han også.

  2. @Karin Thun
    Det er nok ikke hver dag Lukas pusser tenner, nei. Men vi skal prøve å skjerpe oss litt sånn at det blir litt mer jevnlig i alle fall. Napping neste uke, gruer meg allerede… Jeg tror det blir vinterjakke i samme slengen da 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.