Moteprinsen

Jeg kjøpte vinterjakke til Lukas i dag. Det er så kaldt at til og med han ser ut til å foretrekke korte tisseturer uten noe sprell og moro. Vi ble litt inspirert av bror Alfred sin nye vinterjakke også. Nå håper jeg bare at han ikke blir hentet av Tanja, det var nemlig en av de tingene hun sa da vi hentet lillegutt; at hun ikke ville ha noe av at vi stæsjet hunden med jålete klær. Det er ikke så spjåkete dette, vel? Jakken er fôret og dekker godt kroppen hans i kulden. Og så har den selvsagt refleks – vi går aldri tur i mørket uten!

Jeg er ganske tøff selv om jeg har rød jakke, vel?!

4 thoughts on “Moteprinsen”

 1. Vi synes du er kjempe-tøff!
  Ranita har en skotskrutet frakk og en rosa genser med høy hals – fra den tida Hanna jobba i dyrebutikk. Små hunder som ikke har stor pels trenger klær når det er kaldt, sier veterinæren.
  Refleks er KULT – !!!
  Klem –

 2. Hei,så fiiiin en lillegutt.Dette er jo ikke noe utspjåking det der da. Det er jo så kaldt nå og gutta våre er så nærme bakken og der er det kaldt.Syns han var riktig så fin jeg.Alfred får mange morsomme blikk fra folk vi møte ute,de syns han er såå fin.Alfred elsker være ute,han hopper å spretter mens jeg går som en statue å klager litt inni meg over hvor kaldt det er.Alfred ligger sammenkrøllet i soffan nå ved ovnen å koser seg.

 3. Da er det bare å si Hellenussen.

  Er redd for at min lille Markus hverken vil ha på sokker eller dekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *