Lang og tro tjeneste

Hva er levetiden for en komfyr? Vi fikk en ny i hus i går. Turen til butikken var særdeles kjapp, vi var til og med så heldige å få grundig avslag på en returnert vare (som ikke var brukt – damen likte den bare ikke). Men jeg må si at behovskartleggingen har vært særdeles langtrukken. Ingen i heimen er spesielt opptatt rundt stekeovn og kokeplater hele tiden, men alle har nok observert at verktøyene ikke lenger var helt i toppklasse. Den gamle traveren har bodd her i nesten tjue år. Det får vi si var valuta for investeringen.

Vi endte med å kjøpe nesten samme ovn som den vi kjøpte til hytta for et år siden. Den har fungert utmerket, er i alle fall god nok for oss. Og så er det litt kjekt med en komfyr man kjenner litt fra før, liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *