I juletreskogen

Juletre må til for julefeiring på hytta. I dag er selve dagen for slikt, så det ble en tur i skogen med sag, barn og hund. Vi fikk til og med et solgløtt, det er ikke verst på en lillejulaften.

Lukas, Tobias, Sondre og Margrete vasser i djupsnøen for å lete etter juletre
Sondre tar sagen i egne hender for å felle treet
Nå skal vi hjem og pynte tre!

Det ser ut som vi må feire julen uten svigermor, som har falt og slått seg og ikke ser seg i stand til å reise… Fryktelig synd, vi får holde kontakten på telefon og nett i alle fall. Men ellers er vi på plass alle mann og ting kommer etter hvert i orden. Roen kommer sikkert også sigende og så snart treet er pyntet og kvelden siger på skal jeg prøve å fange noen stemningsbilder her.

God lillejulaften!

3 thoughts on “I juletreskogen”

  1. Heisann,så fine bilder av barn å juletre og en voffse..Er det ikke koslig medhund i jula?! Vi syns det er fantastisk! Alfred koser seg inne foran ovnen sammen oss.Vi må holde sammen når det er så kaldt.Ønsker dere en superkoslig jul.Juleklem fra Alfred og Karin

  2. Så herlig! Har vært så heldig å få hogge eget jultre noen ganger sammen med pappa, det er skikkelig stas! Nå er lysene på vei på treet her. Så skal vi pynte, Emilie er helt i hundre:)

  3. Så gøy å hugge treet selv ute i skogen!
    Håper roen har senket seg hos dere, missunner dere å ha en egen hytte å feire jul på, men siden jeg har det så koselig her i stua mi her nå så lever jeg vel over tenker jeg 🙂

    Ønsker dere alle en deilig jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.