Hverdagskost

Med det nye året kom også kampen for tilværelsen – den normale, altså. Det er utrolig hvor raskt man venner seg til å sove lenger om morgenen, til å spise godsaker dagen lang, til å slenge seg på sofaen i stedet for å gjøre pliktlignende ting. Hverdagen kommer alltid så brått på, synes jeg. Men det er ikke så dumt å komme seg i gjenge med rutiner og ordinære gjøremål heller. Det er jo det som får feriene til å glitre som forlokkende premier langt der fremme.

Jeg er på grønnsakskjøret for tiden. En kjapp surring av det jeg har lyst på til middag – namnam! I går ble det blomkål, brokkoli, løk og gulrøtter. I dag supplerte jeg med champignon, sellerirot, squash og kålrot. Kjempegodt, sunt, raskt å lage og mettende. Gutta fikk kyllingvinger de, jeg får for det meste ha sånn mat for meg selv 🙂

Friske og sprø grønnsaker med litt kraft og krydder – godt til mor!

2 thoughts on “Hverdagskost”

  1. Å det så godt ut! Kan ikke du skrive opp en sånn ukesmeny til meg du? Regner med jeg får ha sånn mat i fred hjemme hos meg også og ungene skal få ha sin mat i fred de, for jeg er så lei av å lage pannekaker, fiskepinner, fiskegrateng og pitabrød…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *