Tenketur

I dag har jeg gått en tenketur. Det har blitt et slags privilegium å ta med Lukas på tur, gå der jeg vil og snakke med ham om det som faller meg inn. Noen ville kanskje si at jeg snakker med meg selv. Eller at jeg tenker høyt. Uansett – det er litt terapeutisk å bruke sånne turer til å lufte tanker. I dag har det blåst noe innmari, så tankene ble kanskje ekstra luftige av den grunn?

Glatt på benken, vind fra alle kanter, mamma skravler i vei...

Jeg har i grunnen tenkt mest på det at vi faktisk skal flytte herfra. Det blir jo en ganske stor endring. Jeg innser at det kommende årets blogg kommer til å romme mye om dette. Og akkurat som på tenketurene er det jo det samme jeg gjør her – lufter tanker. Heldigvis er det kanskje mest tanker mellom linjene i alt hverdagsskribleriet.

4 thoughts on “Tenketur”

  1. Hei,herrlig å gå tur med en hund som man kan skravle så mye man bare vil med.Jeg er sikker på at Lukas lytter og er stort sett enig med deg i alt du sier.Det blir spennende med flytting da Grete.Spennende for gutta dine også. Ha en kjempefin søndag.Klem fra Alfred og Karin

  2. Man trenger så absolutt slike tenkepauser. Nå som jeg har hatt Emilie hjemme samtidig med lillegutt denne uka, har jeg hatt behov for slike tenke/trilleturer på ettermiddagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *