For en jobb

Her er det fortsatt høy aktivitet på hussalgforberedelsesfronten. Mandag hadde vi besøk av takstmann, og det var en positiv visitt. Huset vårt er bra som bare det, jeg ser frem til å lese rapporten hans. Vi forbereder oss til fotografering av huset neste uke, så det er mye stæsj som skal ut-vekk-bort. Noe skal kastes, en del skal pakkes bort og masse skal bare være usynlig når det tas bilder. Det er ikke så mange rom som kvalifiserer til annonsering ennå, så det er fryktelig mye arbeid igjen. Jeg har tatt noen arbeidsbilder underveis, driver fortsatt med utprøving av gardiner og sånn. Det hjelper å se på bildene for å faktisk oppdage ting som skal vekk eller endres.

Lånte gardiner og Lukas på utkikkspost
Lukas synes visst det er mye rot her

Soverommet begynner å ta form, nå mangler bare listverk langs tak og gulv. Alle soverommene i andre etasje skal få sin finish i løpet av uken, og så står uteområdet for tur i helgen. Jeg tror vi skal komme greit i mål, men for en jobb!

Ganske så lyst soverom
Koselige lånegardiner

Nå må jeg rydde mer jeg. Snakkes! 🙂

2 thoughts on “For en jobb”

  1. Hei Grete,ja jeg skjønner at det er litt av en jobb ja. Men i ettertid,når man har kommet i mål så er det alltid verdt det. Fine bilder du viser og Lukas koser seg ser jeg.Lykke til med rydding å styling 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *