Glemmeliste

Denne uka har jeg glemt

  • puta mi på jobb (tre ganger)
  • hvor jeg la brillene mine (de var faktisk nederst i en søppelsekk)
  • å ringe til komfyrbutikken (for å klage på en plate som sluttet å virke)
  • å purre min gamle videregående skole om å sende vitnemålet mitt (men jeg finner sikkert originalen i en eller annen flytteeske snart)
  • hvordan sommer kjennes ut (selv om vi har hatt en smak av vår)
  • å lade telefonen min (nå må jeg snart tenke på en ny uansett, kanskje)
Jeg burde kanskje kjøpe en sånn...?

Men så har jeg husket noe innimellom da. Det jevner seg liksom ut. God helg!

2 thoughts on “Glemmeliste”

  1. Heisann Grete,hi hi,den der var morsom ja.Tror glemmelista mi er litt lengre gitt.Jeg har også glemt hvordan vår og sommer er, jeg tror vi har bare en årstid her i landet….vinter. Men noen er alltid glad for snø og vinter,våre hunder.Alfred elsker det,hadde han kunne prata tror jeg han hadde sagt nettopp det.Vi skal på mc-messe i helga,så vi kjører til Oslo. Alfred blir nok en gang plassert bort.Men han får det bra da. Ønsker dere en fin helg.Klem fra Karin og Affen

  2. Men én ting har du ikke glemt og det er å være Grete 🙂 Det er jo det viktigste!

Leave a Reply

Your email address will not be published.