4 thoughts on “Perspektiv”

  1. Hei Grete,helt enig med deg.. hele livet settes i et merkelig perspektiv når sånt hender,og spesielt med unge mennesker. kreft er en av de tingene jeg er aller mest redd for. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg Grete,men jeg er overbevist om at man må tenke positivt i alle situasjoner i livet.Man må det! Klem til Lukas og deg

  2. @Karin Thun
    Ja det er sant, positivt er bra! Jeg har trua på at det går bra denne gangen også – tidlig oppdaget og flinke leger er jo på plussiden. Takk for omtanke og klem tilbake!

  3. @Johanne Brekkevold
    Ja, det er fryktelig trist. Jeg traff min venninne nå i kveld, en navnesøster av deg faktisk. Søt, frisk, rask og utrolig blid. Jeg tror på at det går bra. Men likevel setter det en støkk i meg bare å vite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *