Fottur til fjells, tanntur til utlandet

I vinterferien knakk jeg enda ei tann. Det er dyrt å reparere tenner . Jeg har en lei mistanke om at det ikke er siste gang en av barndommens monsterfyllinger trenger seg frem ved tyngdekraftens hjelp og bryter ned de stakkars restene som ble berget unna datidens amalgam.

Og så jeg som har tannlegeskrekk (og ikke så lite flyskrekk). I alle fall trives jeg ikke med tannleger romsterende rundt i munnen… Men jeg innser at noko må gjerast. Så – med flere gode referanser tar jeg nå sjansen selv og flyr til Budapest for å skifte ut alt. Vel – ikke alt, kanskje. Men ganske mye. Jeg ønsker i det minste å bli kvitt sølvet. Jeg ønsker å få reparert sprekker og avskallinger. Og jeg ønsker meg jevne, pene fortenner. Så får vi se om økonomien tillater alt jeg ønsker, og om det dukker opp noen overraskelser i løpet av undersøkelsen. Jeg reiser om et par uker, med Tannreiser –  det var dagens reklame 🙂

Artig at Donau heter Duna i Ungarn

Jeg antar det kommer en rapport senere. Like mye som jeg gleder meg til å få fikset på klaviaturet (som pappa kalte det) gleder jeg meg til litt vår også. Budapest vil forhåpentligvis by på et velkomment værskifte.

3 thoughts on “Fottur til fjells, tanntur til utlandet”

  1. Hei Grete,kan jeg få være med i kofferten din til Budapest tror du?? Jeg har også tenner som trenger en hjelp..Jeg har også vanvittig tannlegeskrekk,har mista en plombe for over 2 mdn siden som jeg enda ikke har gjort noe med,men sånn er det med tannlegeskrekk,man går når det er så vondt at man ikke holder ut.Ha en flott uke videre.Klem fra Karin

  2. @Karin Thun
    Hehe ja, Karin, du må hive deg med! Iflg. mine kilder blir man veldig godt tatt vare på, og i tillegg er det ikke så dyrt som her hjemme. Godt for både skrekk og lommebok, med andre ord. Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *