Intet nytt er godt nytt

Jeg er litt tom for tiden. Det er ikke det at det skjer lite, tvert imot. Våren er her, det blir en etterlengtet tur til hytta, flytte- og pusse opp-planer går sin gang. Men mest av alt bruker jeg nå tiden på å bli bra i halen min. Lukas er flink til å holde meg med selskap og da har jeg egentlig ingenting å klage på. Men jeg ville bare si det, i tilfelle noen lurer – jeg er her altså. Jeg har bare litt bloggtørke eller bloggvegring for tiden. I’ll be back!

Lukas holder meg med selskap – aldri mer enn en halvmeter unna!

PS – bildet er tatt med den nye linsa mi, Canon EF 50mm f/1.4 USM, den gleder jeg meg til å utforske litt mer. En herlig portrettskarphet, ikke sant? Det vises dessuten godt at Lukas trenger en aldri så liten tur til nappedama!

2 thoughts on “Intet nytt er godt nytt”

  1. Lukas er så fin som han er, så hvorfor skal han ‘nappes’. Stakkars, lugge gjør det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *