Ny utkikkspost

Lukas begynner å bli skikkelig husvarm på haugen. Han har funnet en ny (foreløpig) favorittplass – kanskje ikke så rart, ettersom (nesten) eneste møbel er en sittebenk under kjøkkenvinduet. Men der kan han stå og se ut, noe han stort sett gjør hele tiden når det ikke foregår annet enn skikkelig kjedelige ting. Sånn som maling, pussing og utpakking av pappesker.

Lukas ser ned til veien, hele hagen og inngangsdøra til bestemor og bestefar

Jeg har tenkt å kjøpe en hundeseng til ham når vi har kommet oss litt i system – men det må du ikke si til ham, det er en overraskelse!

One thought on “Ny utkikkspost”

  1. Hei Lukas og Grete,for en flott utkikkspost.Skjønner godt han står å henger der om dagene ja.Så spennende å flott ut ja. Skal ikke røpe overraskelsen din jeg nei 🙂 Alfred har og ligger i den av og til.Men hans er så fin at den er fin å ha til pynt også.Ha en flott helg da.Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published.