Lesestolen i bokkroken min

Jeg har kjøpt meg lesestol! Og ikke nok med det – den skal stå i den nye lesekroken min. Eller biblioteket, som fintfolk kaller det. Tenk at jeg endelig skal få min egen bok-krok, det har jeg drømt om i mange år! Egentlig synes jeg stolen var så fin at jeg tror jeg skal kjøpe en til, så kan det stå en inni spisekroken også. Den passet liksom så innmari godt der.

Lesestolen min prøveplassert i spisestua

Hyllene er ikke helt ferdigfylt ennå, men det begynner å ligne noe – ikke sant? Det kommer nok noen lamper og kanskje et lite bord inni kroken min også.

Her skal jeg kose meg med bøker, pc, strikking og alt jeg liker å pusle med

4 thoughts on “Lesestolen i bokkroken min”

  1. Å, så herlig! Kan jeg få leie den kroken der et par timer i uka tror du?

  2. Fy f… det så bra ut!!!! Jeg gleder meg til å se hvodan dere har fått det!! Skal ikke si noe til Lukas om sengen heller :o)

  3. Hei Grete,næmmen så flott det var da!! Som å se i en møbel- katalog,og det er et kompliment altså.Regner med du får mange fine lesestunder der ja.Så veldig bra ut må jeg si,veldig fin stol. Klem fra Karin

  4. Virkelig lekkert og skikkelig fin lesekrok!!! Misunnelig;) God helg Grete!

Leave a Reply

Your email address will not be published.