Litt mer ryggprat

Normal, rett ryggsøyle
Min litt venstrevridde ryggsøyle

Røntgenbildene jeg tok i april har nå blitt til bilde-bilder. Den skjevheten som legen beskriver er sannelig ikke stor (venstrekonveks lumbal scoliose) men når jeg vet det, så ser jeg jo at den er der. Bildet er tatt forfra, altså er min høyre side til venstre på bildet. Utglidningen på 9mm, derimot, den er ganske lett å få øye på:

Bilde av en normal rygg – halebeinet nederst, deretter L5, L4 og L3
Min rygg – litt mer svai, men ganske klar feilstilling og fremoverglidning på L5

Legebesøk neste mandag, jeg er ganske spent på hva som skjer.

2 thoughts on “Litt mer ryggprat”

  1. Hei Grete,interessant å se slike bilder.Jeg er så glad for at min rygg er iorden,må være fryktelig å ha vondt i rygg og halebein.Håper det går seg til.Klem fra meg

  2. Trodde ikke det var lov å legge ut naken-bilder på nettet, jeg? Stort mer avkledd kan du vel ikke vise deg?
    Men interessant – JA!
    Klemmers –

Leave a Reply

Your email address will not be published.