Vatnevatnet

Noen ganger lurer jeg på hvordan steder får navnet sitt. Det er ganske åpenbart i blant – vik, eide, bukt, hammer og så videre, med litt fantasi attåt. Så når et vann får navnet Vatnevatnet, da er det ingen tvil om at det er vatn med i bildet! Tobias, Lukas og jeg ruslet en tur langs Vatnevatnet der slektstreffet foregikk forrige helg. Det er faktisk en tømmerstokk de sitter på, det må ha vært et voksent tre en gang.

Gutta på tur ved Vatnevatnet

2 thoughts on “Vatnevatnet”

  1. Godt å få lufte seg litt. Ikke noe særlig å være på slektstreff i buret i bilen 🙂 Koselig bilde!

  2. Så koselig!
    Jeg har badet på Vatnevatnet mange ganger da jeg var liten 🙂
    Jeg syns jeg husker at jeg fikk forklaring på navnet en gang, når man springer ut i vatnet og tisser, ja, da vatner man vatnet. Nå når jeg er litt eldre og tenker over det, så høres det ikke helt bra ut, hvem vil bade der da liksom :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *