Jakten på spisebord

For første gang har jeg god plass til et skikkelig langbord. Og det ønsker jeg meg! Men jakten har vært vanskelig, gitt. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg vil ha, som med så mye annet så vet jeg det bare når jeg finner det rette. Jeg får vel fortsette å traske rundt på møbelbutikker og nettsider. Foreløpig er dette lederbordet:

Dette spisebordet kan kanskje være det rette for meg?

5 thoughts on “Jakten på spisebord”

 1. Burde nesten ikke uttale seg da dette går veldig mye på smak og behag. Det er stilig og flott, men minner disse stolene litt mye om styrerom-møbler – litt tunge og adstadige liksom ? Dere skal jo sikkert ha dem ei stund…
  Nei, jeg vet ikke – følg deres egen smak dere 🙂

 2. Kommentar 2 – De kan jo også gi et helt annet inntrykk på bilde enn i virkeligheten 🙂

 3. @søster
  Olav var helt enig med meg, han 🙂 Og ja, det er ganske fancy…!

  @mamma
  Ja, jeg er enig i alt du sier, mamma – spekulerte en del på det litt stramme inntrykket. Å se det i virkeligheten hjalp mye, jeg har trua på at det skal bli veldig ålreit spisestue hos oss 🙂

 4. Ja, som sagt syns jeg den blir bare finere og finere, så da sier vi det da 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.