Bestemors lille prinsesse

Ida Sofie bergtar meg lett når hun er på besøk, det var ikke noe unntak sist helg. Etter at hun har oppdaget gåkunsten er hun ganske så ustoppelig på farten. Og kommunikasjonen med Lukas ser ut til å være helt uproblematisk – de to forstår hverandre veldig godt og den ene følger like gjerne etter den andre over alt. Jeg gleder meg til mange kosestunder fremover!

Liten badenymfe i vinduet
Nybadet prinsesse er på spasertur sammen Lukas
Vil du ha en kos, vovven...?
Vi går og går og går...

2 thoughts on “Bestemors lille prinsesse”

  1. For en nydelig liten tulle 🙂

    Svar: Oj. Tusen takk! Så utrolig hyggelig å få en sånn kommentar. Blir litt satt ut her. Så kjekt at du leser bloggen min og får noe ut av den 🙂 Skal prøve å oppdatere så godt jeg kan underveis. Nettet kan fint være ustabilt der nede, men vi skal prøve å få lagt ut noen ord og bilder underveis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.