Disorient express

En dag man ikke skjønner noe av. Lille Norge ble plutselig arena for sånt man bare leser om i krimbøker, eller sånt som skjer i store land og byer. Det er bare helt absurd, ufattelig, uvirkelig. Så utrolig mange liv tok brått slutt og så mange er skadet og sitter igjen med ubegripelig smerte. Jeg sitter langt unna, og kan ikke en gang begynne å fatte hvordan det oppleves for de som er nært. Her i lille Norge.

One thought on “Disorient express”

  1. Hei Grete,vi satt lamslåtte i soffan fra klokka 5 til midnatt igår å så på nyhetene…Man blir sjokkert og trist og sint.Det er dramatiske bilder som ser ut som de kommer fra en eller annen krig. Når man sitter å fordøyer dette så smeller det på Utøya og når jeg stod opp imorrest var det minst 80 omkomne ungdommer. Det er helt fryktelig og man blir trist og vil gråte…. Jeg klemmer rundt Alfred for han syns det der er trist han også… Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published.