Lukas er syk

Lukas er langt fra seg selv om dagen. Fra mandag kveld og hele tirsdag har han hanglet – vil bare sove, helst gjemme seg bort litt, tusler forsiktig frem noen ganger for å drikke litt eller bare finne seg en annen liggeplass. Jeg vet ikke hva som feiler ham, og er ganske bekymret. Det virker som kroppstemperaturen er ok, jeg finner ikke noe sted på kroppen hans som ser ut til å være smertefullt, og han spiser en og annen godbit fra hånden min. Dermed virker det veldig diffust og kan vel være omtrent hva som helst. Han svelger mye, ser ut til å ville gjespe, slikker seg mye. Men han er bare ikke seg selv – den glade, aktive, vakre hunden vår.

Lukas er pjusk og uttafor...

Nå i kveld synes jeg munnen hans lukter sånn som da ungene hadde streptokokkinfeksjon. Dog breath kan vel være så som så, men jeg tar ingen sjanser – i morgen tidlig blir det dyrlegebesøk!

2 thoughts on “Lukas er syk”

  1. Hei Grete og Lukas,nå nei ble jeg lei meg.Ja få han til dyrlege. De finner utav det. Så kan han få noe for det og bli frisk og glad og seg selv igjen.Alfred gikk å halta litt en dag,men vi visste han ikke hadde gjot seg noe for det var fra en dag til neste morra,men det gikk heldigvis over.Lykke til til dyrlegen begge to.En god bedring klem fra oss her

  2. Hei! Ikke noe hyggelig å lese at Lukas darlingen er i dårlig form. De beste ønsker om snarlig bedring oppe i fra Nord.
    mvh Dogdiggers Tone

Leave a Reply

Your email address will not be published.