Sånn var det

… på hytta søndag morgen. Varmt, blikkstille sjø. Masse fisk som hoppet, så Olav måtte ta med fiskestanga ned på berget og prøve lykken.

Olav prøver fiskelykken, Sondre tar med farmor på båttur

Fangsten ble to fine lyr og en torsk, som vi sendte med svigermor hjem. Og jeg plukket sopp nede ved sjøen – en hel kurv full med deilig rødskrubb. Farmor fikk en sjøtur med River’n, Sondre var båtfører og gjorde en utmerket jobb.

Mmmm, rødskrubb
Lukas sjekker fangsten

Soppkurven ble også fylt med rognebær, nå skal jeg prøve meg igjen på å lage gelé. Det er mye rognebær i år, men jammen henger de høyt…

Og så har jeg nok en gang konstatert at det er mye morsommere å komme til hytta enn å dra derfra!

One thought on “Sånn var det”

  1. Koser meg med dine skriblerier, Grete!
    Og så husket jeg plutselig hvordan det var å komme opp hit, da vi bodde i forsvars-boliger og brukte dette som hytte. Noe av samme følelsen, tenker jeg.
    Da jeg var lita jente, pleide vi reise fra Oslo for å feire jul her. Når vi kom fram, måtte jeg stå en stund i trappa og bare TA på veggene. Kanskje bra at Knut (og nå Hanna) nekter maling på panelen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.