Livat på kaia

Det er et fantastisk hustri’ vær om dagen – både herlig for oss som liker å gå tur i regnet og til å sitte inne og sløve foran peisen i. Vi skal ikke skryte av å være veldig mye ute, men litt blir det da. I morges var det et lemen som hadde søkt tilflukt inne i trekket på en av tubene på kaia. Stakkaren hadde trøbbel med å komme seg ut gjennom et bittelite hull, men vi greide å lirke ham løs til slutt. Han pilte ned mot sjøen og vi så ikke mer til ham, kanskje han druknet?

Skikkelig stuck, bare hodet har kommet løst hittil

Lukas er ikke akkurat noen jakthund, enda så mye lemen som det er rundt omkring har jeg ikke sett ham rynke på barten over smådyrene en gang. Han så ikke denne lille karen heller. Derimot var han svært så oppmerksom på det han fant bak sjøhuset:

Lukas er ikke jeger, han er (tørr)fisker!

Slikker seg rundt munnen og håper det beste, ser det ut som. Dessverre var ikke tørrfisken riktig tørr nok ennå, så her må man nok bare vente.

Strikkeprosjektene er i bra fremdrift, skal se om jeg får vist frem litt av dem senere. Det er akkurat så godt å være på hytta som jeg trodde det skulle være 🙂

2 thoughts on “Livat på kaia”

  1. Så morsomme bilder du tar..Lukas er en tørrfisker,ha,ha,den var arti.Tror Alfred er det han også.Så riktig så søt ut den lemenen der da.Regner med han greide seg og var takknemlig for hjelpa.Klem fra oss

  2. Hjelpes mæ! Det må en si var lemen med flaks – at han fikk hjelp mener jeg. Hvis han da ikke druknet naturligvis 🙂 Artig bilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *