Regn, regn, regn

Dette er altså ikke en klage, for jeg synes det er helt på sin plass med regn på høstturen min. Men det er litt kjipt at det er så mye regn at det omtrent ikke går an å ta med kameraet ut. Dermed er det lite bilder av skogen og fargene og den våte, snusende hunden. Og all soppen som lyser opp skogbunnen fortsatt! Jeg hadde ikke med noe å plukke sopp i, så hetta på regnjakken ble fylt med de som var mest brukbare. Det er nok dessverre slutt på kantarellene nå, de fleste er alt for vassne og slappe.

Alternativ hjemtransport av sopp

Jeg synes det er ganske snodig at jeg aldri har sett en traktkantarell. Jeg har plukket sopp i mer enn tretti år. Alle snakker om traktkantarell, det er så mye av den, den finnes helt frem til frosten, den er over alt. Men jeg har altså aldri sett den. Kanskje jeg må ta et traktkantarellkurs.

Turen var fin i dag også. Men Lukas vil helst at det skal slutte å regne han da. Det er fint å sitte under taket på trappa mens man venter på oppholdsvær.

Kan det ikke bare slutte å regne...?

One thought on “Regn, regn, regn”

  1. Hei,sopp er ikke min greie,så jeg kan ikke hjelpe deg med traktkantarell nei.Jeg pleier å kjøpe champigon som jeg lager i panna til min samboer,og jeg syns de er ekle å ta i også jeg da. Du er så oppfinsom du vet du,ser løsning på det meste. Soppen skulle bli med hjem den 😉 Og elsker de bildene dine av Lukas bakfra,er så snodige og fine de bildene. Her plasker det også.Klem fra oss i byn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *