Boka om Lukas

Det er ikke så morsomt å være sykmeldt, miste aktiviteter på jobb, ha vondt. Men så finnes det et lyspunkt og en ganske stor fordel likevel. Uansett hva jeg gjør (eller ikke gjør) så er Lukas trofast ved min side. Han kryper inntil meg i sofaen, hører på at jeg klager uten å bli lei. Og han setter pris på mine spede forsøk på trim når han får bli med å gå turer. En god og gjensidig fordel, altså.

Jeg har nettopp laget et par nye fotobøker, en av dem var en bok om Lukas. En slags hyllest til min lille terapeut. Boka inneholder bare bilder av Lukas, helt fra han var bitteliten valp og frem til i høst.

Fotoboka er laget med Japan Photo sin software, ganske grei å bruke og med mange flotte redigeringsmuligheter. Anbefales! (Finnes både for Win, Linux og Mac)

4 thoughts on “Boka om Lukas”

  1. Hei Grete,så flott! Du har jo så mange nydelige bilder av krabaten din du så regner med boka er full av dem. En hund er god å ha når man er syk,har vondt og går hjemme,Lukas digger deg og er vel overlykkelig over å få masse tid med deg.Vi ønsker deg kjempegod bedring,klem fra Karin og Alfred

Leave a Reply

Your email address will not be published.