Pre-pol

Ikke forberedelse til helgehandel på polet, nei. Men preoperativ poliklinikk. Der har jeg vært i dag, på en skikkelig guida-tur som forberedelse til ryggoperasjonen. Blod- og urinprøver er  sjekket og funnet i orden, så jeg er kjemisk frisk som en fisk. Jeg hadde møte med operatøren, altså min lege. Han sjekket tingenes tilstand en gang til, og var i grunnen fornøyd med en (for ham) kjent diagnose og prosedyre. Jeg traff også anestesilegen og en fysioterapeut. Sykepleieren som var dagens guide tok meg med på en omvisning på avdelingen der jeg blir innlagt, i tillegg til at det var skjemaer å fylle ut – papirmengde tilsvarende en hel liten regnskog. Åkkesom – litt beroligende, og litt skremmende – nå vet jeg litt mer. Bare ventetiden igjen. 19 dager ventetid.
rygg-mrHøres jeg sprø ut hvis jeg spør om å få bilder fra operasjonen tro? Hadde jo vært litt kult å se hva som faktisk blir gjort.
Save

5 thoughts on “Pre-pol”

  1. Neida,spørr om bilde du.Hvorfor ikke? Kan jo se om de har glemt igjen noe også 😉 Neida tuller bare.Men sånne bilder er jo kult å ha det Grete.Klem fra Karin

  2. Du kan sikkert låne kamera av Berge. Om operatøren heiter Richard Henriksen har han forresten kamera sjølv.

    Alt av røntgenbilder får du på CD om du vil. Koster 70 kr og inkluderer alle dei har tatt av deg om du vil (du må spesifisere kva du vil ha).

  3. @Magni
    Hmja, spørs om jeg skal spørre faktisk – hadde vært litt kult med “live”-bilder. Min operatør heter Ivar Rossvoll, han tjener sikkert nok til å ha eget kamera han også 🙂 Har kjøpt noen røntgenbilder, regner med det kommer flere i samlingen ja.

  4. MR bilder dette? Ser at virvelen din er “rar” i bakkant. Mine røntgenbilder (vanlig røntgen) viser bare fin bue forran, og ikke noe bak. Men noe er definitivt ikke bra inni der. Spent på resultatet ditt! Håper det blir helt bra igjen! *Krysse fingre*

Leave a Reply

Your email address will not be published.