Cirka tusen

Jeg er så imponert over antall besøk på bloggen min. Jeg hadde aldri trodd at så mange hadde den minste interesse av å lese mine skriblerier, skjønner det vel egentlig heller ikke helt ennå. Og så setter jeg umåtelig stor pris på tilbakemeldingene jeg får, det er kjempekoselig! Vet du hva, det er snart TUSEN kommentarer her – utrolig, men sant. Og ettersom jeg akkurat har vært i Utlandet og hamstret en hel masse godt, så tenkte jeg at en sette pris på-gave er helt på sin plass. Eller to-tre gaver. Den kommentaren som får telleverket på kommentarer på nettsiden min til å runde 1000 blir belønnet med godsaker fra Åre Chokladfabrik. I tilleg skal noen gaver gå til et par spesielt utvalgte besøkende. Noen er svært trofaste, noen har alltid en oppmuntring og noen får meg alltid til å le. Derfor trekker jeg gaver til noen av disse nå fremover. Det er ikke langt igjen. Hvem som blir de heldige skal jeg offentliggjøre så snart de magiske tallene er nådd.

Det vil naturlig nok bli litt mindre aktivitet fra meg en tid fremover. Og hvis jeg ikke får flere tilbakemeldinger heretter, så stopper det jo litt opp 🙂 Da får jeg spise alt snavvelet selv!

Nammenam herfra, en sjarmerende liten fabrikk med MYE godt!

8 thoughts on “Cirka tusen”

  1. Hei Grete,du har innlegg omtrent hver dag,jeg noen ganger er det morsom lesing,noen ganger er det interessant og du har flotte bilder fra livet ditt.Jeg skjønner godt at mange vil lese bloggen din jeg. Et av mine favorittinnlegg er det du skrev for ikke så lenge siden, om at Olav er den som har det siste ordet.Jeg humra for meg selv da ja. Klem fra Karin og Alfred

  2. Jeg må jo også si at jeg digger bloggen din, du skriver godt! Jeg humra også godt av det Olav har siste ordet-innlegget 🙂 Ble jeg nr.1000 nå, eller driver jeg med skitne triks? Hehe..

  3. Jeg er imponert over besøkstallet. men det er jo en fin blogg du har 🙂 Du kan få lov å hoppe over meg ved evt. premiering siden jeg også var på sjokoladefabrikken. og er godt forsynt 🙂

  4. Tusen takk alle sammen, så søte dere er 🙂 Som navnet på bloggen sier; dette er skribleriene mine. Jeg har nok tenkt mange ganger at jeg burde beherske meg og ikke skrive like ofte, men hodet er liksom så fullt av ord… Barneskolens frøken meldte nok “Grete kan være noe pratsom” en og annen gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *