Nedtellingstanker

Jeg teller dager. Og gruer meg litt. Nesten mest av alt gruer jeg til å være borte fra Lukas en hel uke, for han får nok ikke komme på sykehusbesøk. Derfor koser vi oss litt ekstra mens vi har alenetid sammen om dagene.

Lukas har lagt beslag på kosekroken i sofaen

Selv om jeg gruer, så ser jeg frem til å bli bra i ryggen, ikke minst få til å sitte igjen. Det skal bli bra kjekt! Fem dager. De går sikkert fort.

2 thoughts on “Nedtellingstanker”

  1. Hei Grete og Lukas,er det virkelig bare 5 dager igjen?? Så bra. Ønsker deg kjempemasse lykke til.Lukas venter på deg når du kommer hjem han,regner med han kommer til å lete litt etter deg,og blir så overlykkelig når du kommer hjem.Stor klem fra Karin og Alfred

  2. Hei igjen du,Jon lurte på hva du betalte for klokka? Har visst lyst på ei sånn ei.Aldri sett noe sånt jeg.Du må vise bilde når du har hengt den opp…sånn a quarter past eight 😉 Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *