Dagmar was here

I natt var det uvær i landet. Det har gått hardt utover bygninger, trær og båter både på vestlandet og her i trønderfylkene. Heldigvis ser det ut som hyttene har klart seg fint. Både trær og presenninger er der de skal være.

Drivhuset fikk seg noen smeller, en del ruter ble knust. Hengebjørka har spredd kvist og greiener over alt, men ingen store skader. Heldigvis. Med bortimot orkan styrke på vinden kunne det nok gått verre.

Drivhuset får nye glassruter

2 thoughts on “Dagmar was here”

  1. Huffamæ æ like itj sånn vær æ.Tenke på dem som har fått ødelagt hus å mista strøm.Æ like det bare ikke,men av og te får vi finn oss i sånt vær,vi e alikavel heldig som itj har sånt vær så veldig ofte og at det itj går ivei menneska som det ofte gjør i andre land og dela av verden. Nei Dagmar kan bare hut sæ unna no ja.

  2. @Karin Thun
    Jeg liker ikke vind jeg heller. Vi får være glad så lenge det ikke går liv. I kveld har “lillesøstra til Dagmar” begynt å røre på seg, voldsomt regnvær – DET liker jeg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *