For spesielt interesserte

Jeg er antagelig mer enn middels opptatt av ved. Glad i vedfyring. Liker å sage, kløyve og stable ved. Jeg tenkte egentlig ikke over det selv, men de to tingene på årets ønskeliste hang litt sammen. Begge ønskene ble oppfylt også.

Vedstabler og vedbok. Helklaff.

Jeg synes denne vedstableren fra Hamre er ganske fin, ikke for ruvende og med plass til ganske mye ved. Og boka til Mytting har jeg ønsket meg helt siden den dukket opp i butikkene her i sommer.  Boka kategoriseres som sagprosa. *fnise*

Minner fra eget vedarbeid på hytta

2 thoughts on “For spesielt interesserte”

  1. Heldig, du som fikk “Hel ved”! Ordet sagprosa utløste lattersalver og applaus fra onkel Knut! Fikk du den stilige vedstableren i julegave, eller ble det førjulsgave?
    Uansett: Fortsatt glad jul til deg og dine – og pass på baksida di – værsåsnill!
    Forøvrig: Jeg vil også ha vedboka – undres om jeg skal gamble på at den kommer på salg noen gang? Og har jeg tålmodighet til å vente? Livet er fullt av vanskelige avgjørelser, hihi.
    Juleklemmer fra Hadeland –

  2. @Tante Mie
    Vedstableren lå under juletreet – byggesett, sånn at mannen fikk noe å leke med utpå kvelden 🙂 Jeg fikk en sånn rabattkode på bok for en stund siden, prøvde å kjøpe ved-boka da, men det er “lås” på prisene i utgivelsesåret, fikk jeg beskjed om. Men ser at den kommer til rabatterte priser allerede nå – jeg tror det er håp. Fornøyelig lesing, i alle fall! Takk for julekort og fortsatt god jul til dere i det koselige røde julehuset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *