Storebror ser deg

Eller – jeg ser deg i alle fall. Hvis du kommer ruslende over bakketoppen til Solfang. Det er kjekt å kunne følge litt med på vær og vind, på snøsmelting og takras, på rådyr og fugler. Det er fint å kunne se at verandaen og rekkverket har klart seg enda en vinter. Og det er en trygghet å kunne holde øye med fotspor eller bilspor hvis ingen er i nærheten. Det gamle kameraet har vært gulle godt for alt dette, men det ga ikke spesielt fancy bilder, nokså dårlige farger og veldig begrenset oppløsning. Så overraskelsen og gleden var kjempestor da pappa kom med nytt kamera til hytta vår:

Fænsi kamera, ja?

Å se på bildene fra kameraet kan ikke måle seg med å være på hytta, men det gir meg i alle fall et levende bilde av hva jeg går glipp av når savnet er som størst!

Sånn liker jeg å se hytta! Kameraet ser naturlig nok den andre veien

Nå blir det hyttehelg med kamerainstallasjon – juhuu! Tusen millioner takk, papsen min ♥

3 thoughts on “Storebror ser deg”

  1. Snille pappan din….Må være flott å følge med på hytta si ja. Og når man har fått et kamera som gir enda bedre bilder ¨så blir det enda bedre å følge med på livet på Solfang. Ha ei riktig god helg.Klem fra oss

  2. Får du det kameraet til å vise noe uten ActiveX?
    Jeg husker vi slet med det på det kameraet som vi prøvde å sette opp til Åre-hytta. Men det var kanskje gammel hardware og firmware?

  3. @oep
    Ja, slapp unna ActiveX ved å velge MJPEG istedet for MPEG-4. Hardware er ikke aldeles nytt, rundt 2007-årgang, men har fått inn nyere firmware. Kanskje bare flaks, men det funker i alle fall 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.