Fotosession med gutta mine

Jeg er litt i mindretall i familien når det gjelder kjønn. Jeg deler adresse med flere meter mannfolk pluss en maskulin bombe av en hund. Da jeg så eksempler på bilder av hund i studio hos Ina fant jeg ut at det var på tide å forevige oss. Og ettersom Ina mestrer familiefoto også var ikke veien lang til timebestilling.

Så ble det foto-sjuut da. En morsom time, med en anselig mengde morsomme bilder å bla gjennom etterpå. Vi kommer til å velge et bilde som kan pryde veggen hjemme fremover. I tillegg har vi plukket ut en del blinkskudd som vi kan bruke litt hist og her. Her er er en liten smakebit:

Synes Ina er kjempeflink! Og gutta er kjempefine!

3 thoughts on “Fotosession med gutta mine”

  1. Bildet av guttene var utrolig kult!

    Syden-tur i påska blir sikkert deilig. Er jo ikke sikkert værmeldinga stemmer heller, håper dere får masse sol. Kos dere!

  2. Pingback: Blogging av andre

Leave a Reply

Your email address will not be published.