Livredning i disse tider

Så er det den tiden. Fotball-EM. Bare to år etter forrige VM og to år til neste VM. De gir seg ikke. Jeg har i grunnen ikke veldig mye til overs for fotball. Men if you can’t beat them, join them heter det. Denne tippekonkurransen vi har på jobb er i grunnen redningen for meg. Jeg vet når det er kamp, hvem som skal spille og har et snev av interesse for hvem som vinner. Fordi jeg har tippet.

Tippekupongen vår er ikke som andre tippekuponger

Skulle ønske det var sånne konkurranser på si’ for alle lignende arrangement. Når EM er over må jeg lide meg gjennom Tour de France. Og som om ikke det var nok kommer sannelig OL hakk i hund som en hæl…

PS – jeg vinner aldri noe, heller ikke jobbens fotballtipping. Men det er artig læll.

2 thoughts on “Livredning i disse tider”

  1. Det ble sagt i en reklame (eller noe) at de som liker fotball har det morsommere (eller noe sånt) Nå begynner jeg å lure på om de har rett, i alle fall når det gjelder Tv-underholdning. Der er det stort sett bare gamle repriser eller fotball for tiden. Nå er det igrunnen bare Rosenborg eller Landslaget som interesserer meg, og det blir jo litt snaut i disse dager 🙂 🙂

  2. jeg kan barte bekrefte det Helga skriver, når det gjelder TV- underholdning så er det bare gamle karameller men football hele dagen. Synd at ikke Norges football-lag fikk være med i EM da var sikkert “mammas” interesse litt større ikke sant?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *