9000 Hz

Det er omtrent frekvensen på tinnitus-lyden jeg har i øret mitt. Denne testen var ganske nyttig for å kunne vise til andre hvordan det høres ut inni øret og hodet mitt. Tinnitusen har blitt forsterket det siste året, og det skyldes i alle fall ikke at jeg har rent rundt på konserter. Kanskje jeg har vært for mye hjemme i stillheten? Det er uansett på tide med en sjekk av både hørsel og øre-fysikk, så da blir det doktoren neste.

Sannelig mye rart i øret, ikke rart man hører lyder…

3 thoughts on “9000 Hz”

  1. Det var mange hertz (tror jeg) Min tinnitus varierer veldig, som oftest kan jeg overhøre den hvis jeg har litt annen lyd i nærheten, radio, musikk etc. Det er vel ingen mirakelkur å håpe på med det første 🙂

  2. Huff Grete…føler med deg.Sånn tinnitus høres så slitsomt ut. Håper legen kan gjøre noe for deg. God klem til deg

  3. Jo takk for det 🙂 Det er nok ingen mirakelkur i sikte nei, men som en trøst så sa legen at jeg har “gullende rene øreganger” så det er i alle fall ikke noe skit som forårsaker lyden. Jeg fikk beskjed om å komme tilbake før jeg ble sprø da. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.