Gullhytta

Gjett om Lukas og jeg har kost oss på hytta, selv om det var beinkaldt ute. Se bare så fint det var når sola tittet frem!

Litt lite snø, men det var i grunnen helt greit …

Vi måtte ta turen på kuskitjordet også, selvsagt (altså der kyrne beiter (og skiter) om sommeren). Det var fint å gjemme seg i gresset der, og supert å løpe fort. Lukas kunne nok tenke seg å være der litt lenger. Men nå er vi hjemme igjen og får klare oss med lysløypa fremover.

Klar for løpetur på jordet

2 thoughts on “Gullhytta”

  1. Fine,fine hytta deres… Ser kjempekoslig ut der Grete..og alltid så fine bilder på bloggen din,enten det er av deg,familie,hus eller hjem.. Du er flink til å ta bilder.Fine,fine Lukas også…Snart 3 år, tenk det du..Husker du hvor søte å små de var? Glemmer det aldri.. Kos til Lukas fra meg.

  2. PS… Lukas er så fin i den røde drakten sin..det kan du bare fortelle han.Alfred hadde en kjempetøff en i orange,men den har han vokst utav….trang over magen kan du si…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *