På plass

I dag passerte jeg et av de største merkepunktene på langtidsprosjektet mitt. Etter 130 dager har jeg gått ned 77,7 gram daglig i gjenomsnitt – regn ut sjæl hvis du lurer på totalen 🙂 Jeg har funnet min måte å gjøre det på og er helt trygg på at jeg skal kunne storkose meg med alt det gode jula byr på uten at det skal ødelegge noe. Jeg har vært mett hver eneste dag, så det er ikke det minste synd på meg – tvert i mot! Det skorter nok fortsatt en del på trening, jeg innehar ikke akkurat en massiv muskelmengde. Det er kanskje ikke annet å vente etter to år uten aktiv trening. Jeg prøver igjen å øke lengde og intensitet på turene med Lukas, tenker jeg.

Lukas ville kanskje heller vært ute i snøen...
Lukas ville kanskje heller vært ute i snøen…

Enda en ting på plass er julens blomster – jeg bare ha asalea og svibler, den ene vakker og den andre velduftende. Siden jeg har ferie denne uka har jeg tid til å sakte men sikkert plukke på plass litt stemning i heimen.

Adventstake, asalea og ny løper på bordet – synes det ble fint jeg
Adventstake, asalea og ny løper på bordet – synes det ble fint jeg

2 thoughts on “På plass”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *