Så gjør vi så før jul

Når resten av verden freser omkring i stress og kav for å slite seg ut til jul, da tar vi imot bursdagsgjester hos oss. Margrete har bursdag på samme dag hvert år, og da må det kaker og feiring til. I dag fikk vi litt flere gjester enn tidligere år og kakene fra fjern og nær gikk ned på høykant. Det var kjempekjekt med så mye besøk, nesten hele Mathias sin familie dukket opp! Sammen med bestemor, bestefar, farmor og oss tror jeg vi endte med 29 kakepisere til slutt..

Margrete med ny genser fra mor og de obligatoriske Kremtoppene fra bestemor!
Margrete med ny genser fra mor og de obligatoriske Kremtoppene fra bestemor!

Og så kan vi fortsette med å la være å stresse – hvorfor i alle dager skulle jeg finne på å tømme alle skap og hyller for å vaske nå før jul? Jeg tror på trivsel og kos med helt ordinært renholdt hus, faktisk. Og så litt ekstra god mat og fritid sammen hverandre!

Namnam Pavlova!Og en hel masse andre nydelige kaker ...
Namnam Pavlova!Og en hel masse andre nydelige kaker …

3 thoughts on “Så gjør vi så før jul”

  1. Oj så flotte bilder..og så lik dattra di er deg Grete.Og det er slettes ikke dumt for pene er dere begge to. Kjempefin genser og pavlova kaka så nam ut. Enig med deg at det blir for mye stress å mas. Det viktige er å kose seg sammen med familien å venner i jula. Ingen bryr seg om at det er skinnende rent i kjøkkenskapene. Å ingen bryr seg om man har en koloni av hybelkaniner under senga… Kos til Lukas fra meg.

  2. Det var veldig trivelig å treffe nesten hele familien til Mathias, og jeg forsynte meg antakelig litt i meste laget av de gode kakene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.