Opp med pulsen

Jeg har bestemt meg for å begynne å trene litt mer målrettet. Ikke at jeg ikke rører meg, men det er visst noe med det å få opp pulsen i blant. Doktoren min var svært fornøyd med prøveresultater ved siste ti-punktsjekk – både kolesterol, jernlager og whatnot var helt knall. Kosthold og trening hørtes ut til å være omtrent som anbefalt, men skulle han gi noe tips måtte det bli på treningssiden. Opp med pulsen, sa han. Og jeg vet jo det sånn egentlig. Jeg vet også at det er bare å bestemme seg. Som så ofte før har shopping blitt en del av motivasjonen. For å holde litt styr på denne pulsen har jeg gått til innkjøp av en pulsklokke. Skikkelig fancy greier. Jeg får prøve å rapportere når jeg har definert makspuls, vise frem litt av treningsmål og -resultater kanskje. PUH!

pulsklokke
Legg merke til de fine blomstene på klokka – dette er en feminin edition, må vite …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *