Hyttelørdag i april

April er lik seg i år også, selvfølgelig. Det finnes vel neppe maken til upålitelig måned sånn værmessig. Men at vi skulle våkne til snø hadde jeg likevel ikke ventet …

Vi rakk å sette ut hagemøblene da ...
Vi rakk å sette ut hagemøblene da …

Jeg gikk en tur på stien for å kikke etter blåveisen, og sannelig hadde den dristet seg opp av vinterleiet. Jeg tror den også trivdes bedre forrige lørdag da vi virkelig fikk en smak av sommervarme.

Stakkars lille vakre blomst, henger litt med hodet
Stakkars lille vakre blomst, henger litt med hodet

Vi klarte å slutte å henge med hodene etter hvert, for vi hadde nemlig planlagt sushi som lørdagskos. Vi hadde med oss farmor på hytta, og inviterte i tillegg mamma og pappa fra Utsikten. Dermed ble det sushi for sju, og jeg tror (nesten) alle ble mette og (nesten) alle likte serveringen 🙂

sushiproduksjon
Produksjon av sashimi, nigiri og maki på kjøkkenet
Ferdig dekket bord
Ferdig dekket bord

5 thoughts on “Hyttelørdag i april”

  1. Vi SKAL våkne til snø etpar ganger i april – det er jo en slik tullemåned!
    Sushi-fatene deres gjorde meg LETT misunnelig, men jeg unner dere å ha det koselig! 🙂
    (Mens brødrene brothers er enige om at dette ikke er noe stas. Litt komisk hvor like K og K er på enkelte områder.)

  2. Ja det ble ei riktig så trivelig helg for meg også.Tross litt snø på morgenen lørdag.Spennende med ny mat, Sushi var både godt og delikat servert.Takk til dere alle for ei koselig helg.Gler meg til gjentagelse:-)

  3. Tenk at blåveisen har kommet frem 🙂
    Sushien smakte fornydelig. Din far lar seg ikke overbevise sånn med en gang når det gjelder nye matretter, men det bruker å gå seg til 🙂 🙂

  4. @søster
    Vi bruker vanligvis litt vårløk og agurk sammen med fisk, evt. reker eller crabsticks. Har også strimlet gulrot noen ganger. Det blir litt “man tager hva man haver” 🙂 Vi er fortsatt helt ferskiser på dette, så hver seanse blir eksperimentell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.