Drivhus på flyttefot

Nå er vi i gang med flytting av drivhuset. I dag har vi hatt en deilig travel hagedag, med nesten hele folket i arbeid. Håpet er både at drivhuset skal få litt mer sol og at vi kan ta ned de store bjørkene når flyttingen er unnagjort.

Drivhuset før flyttejobben tok til
Drivhuset før flyttejobben tok til

Jeg må beskjemmet innrømme at det ikke var spesielt ryddig inni drivhuset etter fjorårssesongen, men det ble fort en forandring på det i løpet av dagen i dag!

Siste glassplate demonteres
Siste glassplate demonteres

Pappa demonterte alle glassplatene i et særdeles effektivt tempo og snart var bare reisverket tilbake på gamletomta.

Vasking av hver eneste glassrute
Vasking av hver eneste glassrute

Alle glassrutene har fått en skikkelig grønnsåpevask med skrubbing av både fugleskitt, mose og bjørkerusk. Deretter ble de spylt med rent vann og det var en fryd å se forskjell – artig når arbeidet vises så godt.

Våronn i hagen
Våronn i hagen

Sondre, Olav og mamma har plukket kvist og raket gammelt løv fra hele plena. Ja, og så Lukas da – han hjalp selvsagt til en hel masse 🙂 Etter at vi både fikk kjørt bort hageavfall og ryddet unna blomsterpotter og rusk & rask er hagen nå klar for vår. Kunne bare varmen melde seg, så blir det vel schwung på sakene, tenker jeg.

2 thoughts on “Drivhus på flyttefot”

  1. Misunner dere litt drivhuset, og forstår godt at bjørkene må bort. Jeg så ikke helt at det ville bli nok lys, da jeg bodde der (kunne sikkert fått lånt det om jeg ville). Men, arbeid er det ja.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.