Drivhuset i mai

For sammenligningens skyld; noen bilder fra drivhuset tatt siste mai – skal bli spennende å se om det er tilsvarende vekst etter enda en måned!

Jeg er knallfornøyd så langt. Det har vært en pangstart for alt som vokser og gror. Skulle sommeren svikte nå, så kjøper jeg vifteovn! 🙂

lavendel-31mai
Dette skal bli lavendel – kanskje jeg kan lage duftposer?

3 thoughts on “Drivhuset i mai”

  1. Hei Grete jeg ser et bilde du har lagt ut på Lavendel, disse ligner på de jeg har kjøpt hos Plantasjen og fått skudd, men jeg er usikker, de ligner ikke på noe annet jeg har sett på nettet av Lavendel.
    Ble det lavendel?`
    Mvh
    Lars Erik

  2. Hei Lars Erik, det ble lavendel vettu. Men det ble mer futt i de plantene jeg satte ute i blomsterbed enn disse som var i drivhuset. Jeg har ikke brukt dem til noe annet enn “god lukt” og søte blomster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *