Harrylørdag

I går fikk vi et uventet gløtt av sol og varme. Vi rakk akkurat å grille før det igjen ble kaldt og regnvått. En sånn ferielørdag er ikke akkurat ønskedrømmen, men vi fant noe å fylle den med likevel. Vi må jo hamstre grillmat til den virkelige ferien starter, og dermed ble det harrytur i dag. Med bagasjerommet fylt opp av kjøtt, kylling, bacon, falukorv, hamburgere, skinke, salami, ost, snacks, drikkevarer og masse sjokolade kunne vi krysse grensen litt gladere, selv i 9 grader og plaskregn.

harrytur-regn
Like greit å ha mesteparten av ferien til gode, synes jeg …

Vel hjemme kan vi i alle fall kose oss litt ekstra med smaksprøver på godsakene – selv om det er meningen å ha litt ekstra til hytteferien da.

svensk-sjokolade
Sjokoladene fra Åre Chokladfabrik er fantastisk gode

Leave a Reply

Your email address will not be published.