Glimt fra nærturen

Jeg elsker nærområdet vårt! Det er så mange små og store muligheter for turer her, helt perfekt for Lukas og meg. Denne helgen får vi endelig smake på sol og varme igjen. I går kveld gikk vi rundt Dragvoll og haugen og bare kjente på hvor godt det var!

lukas-lukter-korn
Lukas snuser på kornet – det lukter faktisk ganske mye

Lukas er som alltid opptatt med å snuse. Akkurat nå er det ikke vanskelig å forstå ham – til og med jeg kjenner at det lukter mye rundt omkring, selv om han ganske sikkert er interessert i litt andre dufter enn meg.

lukas-og-edderkopp
Et fantastisk edderkoppnett fullt av geitrams-fjon

Dette edderkoppnettet var utrolig vakkert der det spredte seg ut mellom buskene. Jeg vil gjette at Petter Edderkopp egentlig ikke er så glad for alt fjonet fra geitramsen – nettet blir ikke akkurat usynlig av sånt. Men han (eller hun?) ventet tålmodig i sentrum av fella si. Og fikk være i fred for oss.

stol-i-gresset
Noen som ønsker å sitte ute i godværet?

Noen har kanskje klargjort en plass i solen for kommende godværshelg? Sikkert fint å sitte der og se alle turgåerne, kanskje ha med håndarbeid og litt drikke …

stokstien
Skulle gjerne gått der også

Det er merket noen gamle stier rundt på haugen her. Jeg skulle ønske noen tok seg bryet med å rydde dem litt, nå er det helt umulig å gå der for det er bare tett kratt og brennesle der veiene en gang var. Jeg forventer ikke noen brøyting eller golfbanegress – en kjapp slåtterunde årlig ville trolig gjort disse stiene helt okei. Det hadde jo gitt gode alternativer for hundeturer på annet underlag enn asfalt og kortere ruter enn de i marka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *