T@KT og toner

Det er ikke fritt for at det kribler litt ekstra i musikkmagene våre om dagen. Tobias er i gang med fordypning i basspill, gjennom Trondheim kommunale musikkskoles tilbud T@KT – talentutvikling i kulturskolen i Trondheim. Vanligvis må elevene være fylt 15 år for å søke på dette tilbudet. Etter søknad må man prøvespille. Men Tobias ble headhuntet inn ett år før tiden og uten annen audition enn musikklærerens inderlige anbefaling.

Det var på tide å utvide instrumentutvalget litt også. Den gamle bassen som Tobias har brukt siden han begynte å spille er fortsatt kjempegod – lettspilt og stødig. Det er en Yamaha RBX 374. Men med større utfordringer i sikte fortjener han også større spekter å boltre seg i. Valget falt på en fem-strengs denne gangen, også en Yamaha, TRBX 505, lekker og svart.

tobias-nybass
Bassisten prøvekjører ny-instrumentet

Så nå er det spesielt spennende å se om han trives med denne ekstraundervisningen, med samspill og konserter. Vi gratulerer i alle fall hjertelig med muligheten og krysser fingre for at det skal bli givende og artig!

Gammelbassen
Gammelbassen
.. og nybassen
.. og nybassen

 

One thought on “T@KT og toner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *