En uskyldig pakke

På jobb er det stadig sending og mottak av pakker. Svære, digre pakker med svære, digre datamaskiner i. I dag var det mottak av en server og bevæpnet med kniv gikk jeg løs på den svære, digre pappkassen. Da jeg åpnet lokket fikk jeg meg en overraskelse, gitt! En svær, diger edderkopp reiste seg sammen med spinnet sitt og inntok angrepsposisjon i min retning! Jeg må innrømme at det nok kom et ørlite utbrudd fra meg. Lite, men kraftig nok til at hoder stakk ut av de fleste kontorene i gangene på jobb. Og pulsen gikk i taket, den roet seg ikke før etter middag, omtrent. For det var et digert beist dette, altså. Jeg burde nok lagt noe ved siden av for å illustrere størrelsen, skoen min eller noe sånt. Ei fyrstikkeske ville jo vært alt for liten …

edderkopp2
Monsteret som møtte blikket mitt ved åpning av kassen
edderkopp1
Han løfter fronten, klar til angrep!

Dyret berget livet, må jeg ile til og fortelle. Noen ville klistre den, men man er jo ikke barbarisk heller. En kopp bøtte ble satt oppå, en papirmappe under, og ferden gikk ut av vinduet.

One thought on “En uskyldig pakke”

  1. Hjelpes meg! Tror kanskje det kunne kommet en aldri så liten lyd fra meg også i dette tilfellet 🙂
    Er du nå sikker på at den ikke var gravid, slik at du har innført et nytt uvesen i den norske fauna ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.