Årets kjoleprosjekt

Jeg hekler igjen. Det viser seg å bli et litt langdrygt prosjekt med denne designkjolen fra Tine Solheim. Men jeg kan jo ikke gi opp heller. Så selv om strikkingen vinner mesteparten av tiden, kommer jeg tilbake til kjolen med de mange hullene støtt og stadig. Målet får fortsatt være julebord – eller i det minste en eller annen julerelatert feiring.

Jeg må bare si at jeg elsker det delikate Rowan-garnet som jeg bruker til kjolen. Det var jaggu komplisert nok å få kloa i det, så flaks at det er så suverent. Det deler seg ikke, er veldig glatt  i overflaten og forhåpentligvis vil det da heller ikke nuppe eller flise med plagget i bruk. Jeg hekler med tynntynn sølvtråd sammen garnet, selv om Tine sier gull i oppskriften sin.

designkjole-progress
Mange bekker små …

Det er ikke så mye som ligner på kjole foreløpig, men come on – det er da fremskritt dette?

Ferdig med 12 blomster til skjørt, de fire blomstene til ermene, én blomst til overdel, halvparten av miniskjørtet, én av uhorvelig mange trekanter til volangen og har begynt på nedre del av ett erme. Oppdatering får komme når jeg har montert sammen noe som kan henges på Petra Prøvedokke 🙂

One thought on “Årets kjoleprosjekt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *