Grattis, jobben

Nå har vi markert 20-årsjubileum på jobb i flere omganger, med stor konferanse og festmiddag som krone på verket. Den høytidelige kveldsfesten i går var så absolutt en flott seanse med både historie og nostalgi blandet med humor på høyt nivå – og kanskje Trøndelags beste matservering. Seksretters middag kan være langdrygt sånn tidsmessig, men du verden så mye godt. Og med Alex Rosén som konferansier og Gustav Nilsen som moroinnslag falt ikke tiden alt for lang for meg i alle fall.

Toppingen var et storband som virkelig kunne sine saker, bare så sørgelig at det allerede var blitt langt på natt da de var i gang. Vi rakk å få med oss litt fengende musikk før vi vendte nesa hjemover. Og om ikke alle er like fornøyd med kvelden så er i alle fall jeg storfornøyd. Godt jobba, arrangementsfolk. Og gratulerer med jubileet, UNINETT!

Gustav, meg og Alex – måtte jo bare hilse på dem ...!
Gustav, meg og Alex – måtte jo bare hilse på dem …!

One thought on “Grattis, jobben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *