Strikkerier igjen

November har vært fylt med mye vær, og god tid til å sitte innendørs med strikketøy. Jeg ble omsider ferdig med den hvite genseren min, og den er jeg særdeles fornøyd med. Den kunne kanskje vært litt større – sånn til å krype inn i – men ble absolutt stor nok og fin nok til å brukes både til kos og stil.

hvit-genser1
Enkle fletter og deilig alpakka-garn
hvit-genser2
Denne kan jeg godt bruke til å gå bort i, ikke sant?

I tillegg til et par strikkeoppdrag for Du Store Alpakka har jeg også fullført enda en kolleksjon med hundegensere. Nå blir det en pause fra disse til over nyttår i alle fall, mange andre prosjekter får høyere prioritet. Men hvis jeg får bilder av hundene som har på genserne, så skal jeg nok vise frem dem. De to med mønster er strikket i ren ull, den med fletter er strikket i nydelig alpakka/silke-garn. Mykere kan det ikke bli!

tre-hundegensere
Én med refleksgarn, én med spesialbestilt mønster og én med fletter

One thought on “Strikkerier igjen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *