Ferdig temperaturskjerf!

Endelig er det deilige skjerfet ferdig. Mens jeg ventet på de siste dagenes temperatur og avslutning, så fant jeg ut at jeg ville strikke votter også. Disse ble strikket med samme garn, med fargeskalaen i kaldt-til-varmt-rekkefølge på stripene. Jeg synes de ble riktig festlige. Kanskje jeg skal bruke dem som en protest på Russlands anti-homolov? Det passer jo godt nå som OL i Sotsji nærmer seg.

temperaturskjerf-ferdig
Deilig langskjerf og gode votter – klar for vinterbruk!

Man skulle kanskje tro at jeg har fått litt hjelp til strikkingen, men jeg kan forsikre om at jeg har strikket alt selv 🙂

gromit-knitting
Gromit strikker også skjerf

One thought on “Ferdig temperaturskjerf!”

  1. Ha ha ha…. Ja men det skjerfe Gromit strikken likna jo på ditt jo? Kjempefint skjerf i nydelige farger, kommer til å kle deg. Du er bare så flink du… Godt nytt pr og klem fra Alfred og meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *