Kveldsarbeid

I går kveld hadde vi strømutkobling på jobb og noen av oss var til stede i mørket for å holde øye med det som skulle tas kontrollert ned og opp igjen. Kledelige hodelykter var aftenantrekket, og i pausen mellom strøm av og strøm på ble det tid til litt strikking også 🙂

kveldsjobb
Veldig fint selvportrett
hjemmelaget-pulsvanter
Innimellomstrikk for tiden er pulsvanter – myke og gode i Hexa

Er ikke hjemmelaget-lappen søt, vel? Tenkte jeg skulle forsøke å huske å sende med slike når jeg gir bort gaver, litt kred må man jo kunne påberope seg.

2 thoughts on “Kveldsarbeid”

  1. Hei 🙂

    Jeg leste bloggen din for noen år siden angående problemet ditt med halebeinet. Jeg har slitt med det samme siden 2008 nå, og begynner å bli litt smådesperat. Hva heter denne legen som fjernet halebeinet ditt? Ønsker å prøve å få blitt henvist til han jeg og. Legen min har nemlig sagt at det ikke er noe mer å gjøre med det.. og det vet jeg ikke helt om jeg godtar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.