Sommerens topptur

familiesilhuett-palhaugenMan trenger ikke å gå så fryktelig høyt for å nå toppen. Med sine snaue 300 meter over havet er Pålhaugen et av de høyeste punktene på Elvalandet, så det er klart vi måtte opp dit for å skue utover favorittlandskapet.

alle-palhaugenDet er fantastisk flott utsikt fra varden, og når vi i tillegg fikk drømmevær (ikke for varmt, ikke regn, ikke vind) var forholdene lagt til rette for en drømmetur.

soster-pappa-palhaugenHer er søster og pappa på vei opp langs reingjerdetbestefar-ser-toppen-palhaugenBestefar og Lukas (kamuflasjefarget hund!) ser toppen

lukas-og-margrete-palhaugenLukas og Margrete dingler på kanten og skuer utover vakre Namdalenmeg-palhaugenTil og med jeg våget meg utpå kantenmeg-pa-toppen-palhaugenJess – toppen er beseiret! 🙂 Takk for turen alle mann!

2 thoughts on “Sommerens topptur”

Leave a Reply

Your email address will not be published.