Hva er det med meg og sel …?

sel-0609Etter turene til Svalbard har jeg skaffet meg opptil flere diller, gitt. En av greiene er at jeg er tussete etter sel. Selfie, kompisen i Ny-Ålesund rager selvfølgelig øverst på sel-tronen. Men vi får jo av og til øye på disse herlige skapningene også her i sør.

havertungeI nærområdet på Trøndelagskysten har Havforskningsinstituttet nylig hatt telling av selunger. Gjett om jeg gjerne skulle vært med på det da! Denne skjønnheten er en havertunge og det finnes omtrent 8000 av dem langs kysten vår. Jeg tror jeg må studere litt på de ulike selartene. Ikke at det er særlig aktuelt å skaffe seg en, men … ååå, så søt!

2 thoughts on “Hva er det med meg og sel …?”

  1. Hehe ja, det tror jeg! Har ikke truffet så mange pingviner live, så det kan jo hende det endres tilbake når jeg tar turen til Antarktis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *